Short & Long Stays in brussels

Welkom bij Hey Aparthotel,

de ideale bestemming voor een comfortabel en milieuvriendelijk verblijf in Brussel.

Ons aparthotel is gelegen in de levendige wijk Heyvaert, op 15 minuten loopafstand van het treinstation Brussel-Zuid. Deze multiculturele wijk, die een stedelijke transitie doormaakt, is een levendig voorbeeld van de diversiteit van Brussel. Ervaar tijdens uw verblijf in een vriendelijke omgeving de authenticiteit van Anderlecht voor uw zakenreizen of citytrips.

Over

Ontdek Hey Aparthotel - gelegen in het hart van Anderlecht, een prachtig levendige en veilige buurt die de diversiteit van Brussel weerspiegelt - waar onze passie voor ecologie samengaat met modern comfort.

Gelegen nabij de Dansaertstraat en het restaurant La Paix, is ons Aparthotel ideaal voor het verkennen van de hoofdstad met een ecologisch bewustzijn. Sluit u bij ons aan voor duurzaam en verantwoord toerisme tijdens uw volgende bezoek.
Beleef Brussel op een andere manier!

Ons hotel • 12 uitgeruste studio's

Ontdek onze moderne en ruime studio's, ideaal voor 2 tot 4 reizigers, waar ecologisch bewustzijn wordt gecombineerd met het comfort van een stadsappartement.
Elke studio beschikt over een kitchenette, een woon-slaapkamer, een ontspanningsruimte en een eigen badkamer met ecologische producten. We beheren het hotel op afstand, waarbij we te allen tijde zorgen voor een vlot verloop van uw verblijf, en we blijven beschikbaar 7 dagen per week van 7.30 uur tot 22.30 uur.

Studios 2 personnes
(twin)

Studios 2 personnes
(double)

Studios 2 à 4 personnes
(canapé-lit)

Appartements 2 à 4 personnes
(1 chambre)

Ontdek de studio's

Een familiaal en milieubewust project

Het Hey Aparthotel belichaamt een familiegerichte en duurzame visie, zorgvuldig ontwikkeld door Margaux & Koen.
Hun droom: een toevluchtsoord van duurzaamheid te delen met hun kinderen en gasten.

Elk aspect van het Aparthotel, van recycling tot het gebruik van groene producten, weerspiegelt hun toewijding
aan een duurzame levensstijl die deel uitmaakt van een ethische benadering.
Hey Aparthotel, veel meer dan alleen accommodatie, een ethisch Aparthotel!

Milieuvriendelijke acties

Kleine gebaren voor een groot effect.

Milieuvriendelijke acties

In het Hey Aparthotel brengen we onze zero waste principes tot leven. Onze lakens en handdoeken, gewassen met het milieuvriendelijke wasmiddel "Brauzz", zijn het bewijs van ons engagement voor het milieu.

Door herbruikbare containers te gebruiken, bevorderen we het kopen in bulk en verminderen we zo onze ecologische voetafdruk. Elk aspect van onze accommodatie is ontworpen om een duurzaam en verantwoordelijk verblijf te bieden.

Afvalsortering

Onze passie voor afvalscheiding komt overal in ons aparthotel tot uiting. Elke studio biedt de mogelijkheid om het afval te scheiden, en we stellen ook een composteersysteem ter beschikking. Twijfels over welke prullenbak te gebruiken?

We hebben een praktische gids gemaakt om uw deelname aan ons initiatief te vergemakkelijken en aan te moedigen. Doe mee met ons in deze eco-verantwoorde benadering.

Komende projecten

In onze voortdurende zoektocht naar verbetering plannen we ambitieuze projecten voor de toekomst, waaronder de isolatie van onze gevels, het opvangen van regenwater en de installatie van zonnepanelen.

We streven ernaar om voortdurend onze milieuimpact te verminderen om een groenere en duurzamere toekomst te bouwen.

In de buurt

In het Hey Aparthotel zal uw verblijf in Brussel zowel rustig als levendig zijn. Anderlecht, met zijn warme sfeer, biedt een ideale omgeving om de stad te verkennen. Deze steeds veranderende buurt belichaamt de dynamische geest van Brussel en moedigt tegelijkertijd een verrijkende ontdekking van de hoofdstad aan.

Bezoek aan het stadscentrum en zijn architectuur

Ontdek Brussel, een stad waar geschiedenis samensmelt met moderniteit. Wandel door zijn charmante steegjes, proef de lokale keuken en voel de sfeer van de markten. Mis de Grote Markt en Manneken Pis niet voor onvergetelijke momenten. Geniet van het levendige stadscentrum!

De wijk Anderlecht en het restaurant La Paix

Anderlecht is de levendige wijk van Brussel die een bezoek waard is. Dwaal door zijn levendige markten en ontdek zijn multiculturele tradities. Op steenworp afstand nodigt het met een Michelin-ster bekroonde en gerenommeerde restaurant La Paix u uit voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Het Koninklijk Paleis en de Brusselse musea

Het Koninklijk Paleis van Brussel is een juweel van de Belgische geschiedenis. De omliggende musea, zoals het Magritte Museum, bieden een reis door de kunst en geschiedenis. Elk bezoek aan Brussel is een gelegenheid om zijn rijke cultuur en indrukwekkende architectuur te ontdekken en te bewonderen.